Un tânăr, care a dispărut acum trei săptămâni, a fost găsit spânzurat în pădure

images_cms-image-000017062

Adolescentul în vârstă de 17 ani, care a plecat de acasă la începutul lunii decembrie, a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropierea localității Hirișeni, Telenești. Cadavrul acestuia a fost descoperit sâmbătă dimineața de către pădurarul din localitatea Hirișeni care a alertat poliția.

Este vorba despre Efim Lungu, un tânăr în vârstă de 17 ani, originar din localitatea Codru, Telenești, care la data de 4 decembrie a plecat de acasă și nu a dat niciun semn de viață. Anterior, Efim ar fi plecat de acasă de mai multe ori, însă de fiecare dată revenea după o săptămână.

Fratele său mai mare, în vârstă de 23 de ani, a sesizat poliția peste o săptămână după ce Efim a plecat de acasă. Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că a venit acasă în seara zilei de 4 decembrie, în jurul orei 22:50, și a observat că fratele său a luat cu el câteva haine, dar și 300 de euro și 100 de dolari. Acesta l-ar fi telefonat, însă are telefonul deconectat, dar și pe rețelele de socializare nu a fost online din acea zi.

Potrivit oamenilor din localitate, ce doi frați au fost crescuți doar de mamă, care este plecată la muncă în Israel, iar tatăl acestora este decedat. Fratele mai mare ar fi revenit recent din Federația Rusă, unde a fost plecat la muncă de la începutul lunii noiembrie.

Potrivit ofițerului de presă al IP Telenești, Liliana Harea, citat de ProTV, pe corpul victimei nu au fost depistate urme de moarte violentă. Băatul avea cu el telefon mobil, portmoneul, dar și buletinul de identitate.

Aceeași sursă menționează că oamenii legii, când au venit la fața locului, lângă corpul neînsuflețit al adolescentului, agățat într-un copac, se afla câinele de companie al acestuia.

Surse apropiate anchetei, au declarat pentru Today.MD că la fața locului, din suma de bani cu care a plecat adolescentul de acasă, în portmoneu a fost găsită doar o bancnotă de un leu.

Oamenii legii consideră că ar fi vorba despre un caz de suicid.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By