Un nou incident grav la METROUL din București // O femeie a reclamat că a fost ameninţată (FOTO)

t

Un nou incident a fost înregistrat la metroul din București. O femeie a sesizat poliţiştii că a fost ameninţată de o necunoscută. Anchetatorii cer cetăţenilor să îi ajute la depistarea femeii. Incidentul a avut loc în staţia de metrou Unirii 2.

Un suspect a fost dus deja la audieri, în cazul noului incident înregistrat la metrou. Poliţiştii vor stabili dacă este vorba despre persoana care ar fi ameninţat-o pe femeia care a depus plângerea.

“Avem un suspect reţinut. Nu ştim dacă este vorba despre aceeaşi persoană care a lansat ameninţări, urmează să se stabilească acest lucru. Toate echipajele aflate în teren sunt implicate în rezolvarea acestei situaţii”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, pentru Mediafax.

„În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră”, transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea: „Nu scapi de mine”.

Poliţia a furnizat fotografii cu femeia suspectată de ameninţare.

img-20171215-wa0013

img-20171215-wa0016

Amintim că o tânără de 25 de ani a decedat, strivită de tren, după ce a fost împinsă de pe peron de către o necunoscută. Femeia responsabilă pentru moartea tinerei a fost arestată pentru 30 de zile. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia, de 36 de ani, are probleme psihice. Înainte de a comite crima respectivă, ea a mai încercat să împingă o altă tânără, însă nu i-a reușit, deoarece presupusa victimă a opus rezistență.

metrou-1-e1513233656909

800x0_151316884404657499

You may also like

Comments are closed.

By