Un cuplu din Anenii Noi, găsit mort // Soțul – STRANGULAT în casă, iar soția – ASFIXIATĂ în automobil

politia nu treceti

Cadavrele a doi soți în vârstă de 39 de ani au fost găsite în această după-amiază la Anenii Noii. Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul a fost găsit strangulat, fără semne de moarte violentă, în apartamentul său din orașul Anenii Noi, iar soția sa a fost depistată, pe bancheta din spate a automobilului deținut de aceștia, cu urme de asfixie mecanică în regiunea gâtului.

Inspectoratul de Poliție din Anenii Noi a fost sesizat în jurul orei 16:30. Potrivit Poliției, cuplul are doi copii minori și se presupune că motivul crimei ar fi violența în familie.

Solicitat telefonic, Vlad Burac, purtătorul de cuvânt al IGP, a declarat pentru Today.MD că acestea sunt toate informațiile pe care le poate oferi poliția despre acest caz, iar cu alte detalii vor reveni mâine dimineață.

La moment, sunt întreprinse toate acțiunile de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor crimei respective, iar expertiza medico-legală va stabili cu certitudine cauza decesului ambilor soți.

 

You may also like

Comments are closed.

By