Un bărbat din Strășeni, reținut pentru furturi din automobile. A mai fost pe mâna poliției (VIDEO)

Рисунок1-10

Un individ raionul Străşeni a fost reținut, fiind bănuit de săvârşirea unui şir de furturi din automobile pe teritoriul Capitalei. Bărbatul are 60 de ani și a mai fost reţinut şi documentat pentru comiterea infracţiunilor patrimoniale.

Poliţiştii au stabilit că pe parcursul lunii noiembrie curent, bănuitul ar fi pătruns în cel puţin cinci automobile de unde ar fi încercat să sustragă bunuri materiale. Doar la pătrunderea în două unităţi de transport acţiunile lui au fost surprinse de camerele de supraveghere. Individul deteriora parbrizul lateral şi fura bani sau lucruri de preţ, iar dacă unitatea de transport era dotată cu sistem de alarmă, el imediat fugea într-o direcţie necunoscută.

Conform informaţiilor preliminare, bănuitul ar mai fi fost implicat într-un şir de jafuri stradale. În acest sens sunt acumulate toate informaţiile necesare. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By