Soția lui Grincu a confirmat că ea a postat scrisoarea de ”adio” către Usatîi: Scrisoarea mi-a fost transmisă de Felix

15390781_1863125317256946_5836157106148035912_n

Soția lui Felix Grincu, Ellada, a confirmat că scrisoarea, în care fostul activist al formațiunii Partidul Nostru îl ia în răspăr pe Renato Usatîi este autentică. Aceasta a postat un mesaj pe Facebook în care le dă o replică jurnaliștilor și acoliților lui Usatîi, care au pus la îndoială veridicitatea mesajului.

„Mă bucur că v-ați adus aminte de familia noastră acum. În special, mă bucur că se îngrijorează cei care au uitat de noi și cei cărora le suntem indiferenți. Vreau să-i liniștesc pe toți, în mod special pe jurnaliștii mincinoși. Scrisoarea mi-a fost transmisă de Felix. Eu am fotografiat-o și am publicat-o pe pagina lui de Facebook. Am o singură rugăminte la dumneavoastră – nu vreau să mă deranjați, așa cum nu m-ați deranjat nici până acum”, a scris Ellada Grincu, citată de portalul deschide.md.

Reamintim că Felix Grincu, un fost fruntaș al „Partidului Nostru” a anunțat recent că se retrage din formațiune. Acesta și-a motivat decizia prin faptul că în managementul partidului domnește un haos, iar liderul acestuia – Renato Usatîi a trădat susținătorii săi și a fugit din țară. Mai mult, potrivit lui Grincu, în prezent, echipa formațiunii este compusă din persoane care se gândesc doar la propria îmbogățire.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By