Renato Usatîi, părăsit de încă doi șefi de întreprinderi municipale din Bălți: Nu vor să participe la jocurile politice care distrug orașul

usatii

Doi șefi de întreprinderi municipale din Bălți au anunțat că nu se vor mai lăsa antrenați în luptele politice, promovate de primarul Renato Usatîi și refuză să mai participe la ședințele organizate de acesta prin Skype, de la Moscova.

Este vorba despre Larisa Bragari, directorul Întreprinderii municipale ”Direcţia de Construcţii Capitale Comanditar Unic” (Î.M. ”DCC CU”) și Stepan Munteanu, directorul ÎM ”Termogaz” din Bălți. Aceștia și-au anunțat decizia printr-o declarație publică, transmisă presei, după scandalul deșeurilor din oraș. În documentul publicat de telegraph.md se arată că Bragari și Muntean îl acuză pe Renato Usatîi de faptul că problema a apărut din cauza luptei politice a primarului cu politicienii de la Chișinău.
„Usatîi vede lucrurile doar prin prismă politică, dar noi din oraș vedem realitatea cu care se confruntă oamenii din municipiu”, se arată în scrisoarea publică.
Aceștia cred că decizia de a cere ajutorul Guvernului a fost corectă, dar mai scriu că Executivul nu va putea interveni permanent, când cineva nu face față situației.
Semnatarii afirmă că orașul Bălți este într-o criză cu mult mai gravă decât cea a gunoiului, care poate afecta și alte domenii vitale din municipalitate. În opinia lor, situația dezastruoasă este rezultatul capturării Bălțiului de către o mână de consilieri de-ai lui Usatîi.

oamenii il pararesc pe usatii la balti, criza gunoilui

Amintim că recent un alt susținător de-al lui Renato Usatîi și-a dat demisia. ”Orașul nu poate fi condus prin Skype”, și-a motivat decizia Serghei Pcela, şeful Direcţiei Reparaţie şi Construcţie Drumuri din Bălţi.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By