Primarul general interimar promite că va continua curățenia la primărie: Pe cei care sunt cu urechile ciulite la partid îi vom trage de urechi afară

radu

Cei care sunt cu urechile ciulite la partid, vor fi trași de urechi afară din Primărie, ca să nu ne mai saboteze şi să nu încurce activității Primăriei municipiului Chişinău. Declarația a fost făcută de primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, la ședința de astăzi a municipalității.

„În ultimele zile am avut o perioadă de criză. Am avut o situaţie când am putut vedea cine dintre angajaţii Primăriei şi cum acţionează în aceste situaţii de criză. Am avut posibilitatea să văd cine are urechi de partid aici, urechi care ascultă şi citesc mesaje cu instrucţiuni cum ar trebui să se comporte într-o situaţie sau alta. Pe cei care sunt cu urechile ciulite la partid vă asigur că-i vom trage de urechi afară din Primărie, ca să nu mai saboteze şi să nu încurce la buna funcţionalitate a municipiului Chişinău”, a declarat primarul interimar.

Totuși, Silvia Radu a declarat că la Primărie sunt și oameni onești, care lucrează cu devotament.

”Aş vrea să le mulţumesc celor care cu devotament au lucrat în ultima perioadă, care cu devotament îşi execută lucrul său în fiecare zi, în ploaie în frig, indiferent de condiţiile care există”, a mai spus primarul.

You may also like

Comments are closed.

By