Peste 180 de PERCHEZIȚII antidrog în toată țara // Șase persoane au fost reținute (UPDATE)

2_25

UPDATE // În cadrul operațiunii au fost reținute 6 persoane, celelalte sunt cercetate în stare de libertate.

În rezultat tuturor acțiunilor desfășurate au fost ridicate peste 15 kg de droguri, au fost lichidate două laboratoare de producere a drogurilor, o seră destinată cultivării plantelor de cânepă și un laborator de producere și contrafacere a produselor alcoolice, fiind depistate 37 de litri de alcool etilic (sticle, utilaj de ambalare, timbre de acciză).

În același timp, au fost depistate și confiscate 6 arme de foc (pistoale, arme de vânătoare),

Valoarea totală a drogurilor sechestrate se estimează la peste 2 000 000 lei.

11.02 // Inspectoratul General al Poliției în comun cu Procuratura Generală, cu suportul Direcției Antidrog, Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, Inspectoratele de Poliție, Oficiul Principal al Procuraturii mun. Chisinau și Procuraturile de sector din țară, desfășoară peste 180 de percheziții în toată țara. Până la această oră au fost reținute patru persoane.

Potrivit unui comunicat al IGP, în timpul operațiunii au fost depistate peste 30 de grame de cocaină, 20 de grame de heroină, 50 de pastile ecstasy, dispozitive destinate consumului de droguri și marijuana hidroponică în cantitate de peste 5 kg, plante uscate de cânepă pregătite pentru prelucrare. Au mai fost depistate și preluate 4 arme de foc deținute ilegal.

Perchezițiile se desfășoară în toate raioanele din Republică.

7_10

6_11

5_16

3_21

You may also like

Comments are closed.

By