Mocanu: Maia Sandu, împreună cu Andrei Năstase, l-au făcut pe Dodon președinte

maia sandu nastase

Lidera PAS, Maia Sandu, dă dovadă de autism politic atunci când spune că a reușit să consolideze în jurul său aproximativ jumătate din electoratul moldovenesc la alegerile prezidențiale. De această părere este liderul mișcării „Antimafie”. 

Sergiu Mocanu afirmă că Igor Dodon nu ar ji ajuns președinte dacă Maia Sandu, împreună cu Andrei Năstase, n-ar fi cerut acest lucru. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica”, de la postul TV8.

„Maia Sandu are autism, fie el și unul politic, dar cu siguranță că atunci când spune despre faptul că a reușit să consolideze 48% din electorat este o manifestare a unei forme de autism. Ea, împreună, cu Andrei Năstase, l-au făcut pe Dodon președinte, pentru că anume ei au cerut alegeri prezidențiale”, a declarat Mocanu.

De asemenea, liderul Mișcării ”Antimafie” atrage atenția că legăturile Maiei Sandu cu Andrei Năstase o vor costa scump din cauza noului aliat al Platformei DA.

”Alianța Platformei DA cu Renato Usatîi a respins și mai mult oamenii. Totodată, observ că Năstase încearcă să o asocieze și pe Sandu cu Usatîi și deocamdată îi reușește,” a precizat Sergiu Mocanu.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By