Inițiativă inedită din partea poliției! IGP organizează Ziua Ușilor Deschise în toate inspectoratele din țară (VIDEO)

Inspectoratul General al Poliţiei al MAI

Inspectoratul General de Poliție organizează o acțiune inedită. În perioada 15-16 decembrie va avea loc Ziua Ușilor Deschise în toate inspectoratele de poliție din țară. Despre aceasta a anunțat șeful IGP, Alexandru Pînzari, într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook. Acțiunea este organizată pentru a dezvălui cetățenilor detalii din activitatea cotidiană a polițiștilor și de a le arăta cum sunt aceștia în realitate.

”Voi, cei de acasă, de cele mai dese ori ne vedeți doar de la televizor sau aflați despre noi de pe rețelele de socializare. Am convingerea că mulți dintre voi rămân în continuare fără răspuns la întrebări – cum suntem în realitate, cum arată o zi de muncă a unui polițist, mai avem oare pauză de prânz sau nu, câte ore doarme un polițist?

Sunt atât de multe lucruri pe care dorim să vi le arătăm și despre care să vă povestim. Din acest motiv, pentru o zi, vom deschide ușile tuturor inspectoratelor de poliție din țară, ca să ne cunoaștem mai bine și să ne împrietenim, împreună să facem o echipă puternică, iar oaspeții micii, copiii, să-i lăsăm să ne mai dea și o amendă”, a spus șeful IGP.

You may also like

Comments are closed.

By