Individ periculos, căutat de poliţiştii sectorului Centru // VIDEO

Рисунок1-33

Un locuitor al Capitalei în vârstă de 22 ani, s-a adresat după ajutorul poliţiştilor sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, comunicând că i-ar fi fost furat din casă un laptop şi un telefon mobil, după ce s-ar fi cunoscut cu individul ce apare în imagine.

Potrivit declaraţiilor înregistrate, ei s-ar fi cunoscut la Gara Auto Centru după care au mers la un magazin unde au procurat băuturi alcoolice şi s-au deplasat la domiciliul victimei. După ce ar fi consumat băuturi, individul i-ar fi sustras din casă un laptop şi un telefon mobil în sumă totală de peste 6 500 lei, ieşind din casă într-o direcţie necunoscută.

Astfel, ofiţerii de investigaţii întreprind acţiuni speciale de identificare şi reţinere a indiviului, iar cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numărul de contact: 0 798 01 700. Confidenţialitatea sursei de informare este garantată.

Conform legislaţiei în vigoare agresorul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By