9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

INCENDIU în cartierul Bronx din New York: Cel puţin 12 persoane au murit, printre care un bebeluș

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Cel puţin 12 persoane au murit, iar alte patru se află în stare gravă, în urma unui incendiu de proporţii care a izbucnit într-o clădire de apartamente din metropola New York, în cartierul Bronx, a anunţat vineri primarul Bill de Blasio, relatează site-ul BBC News.

Peste 160 de pompieri au intervenit pentru stingerea focului în interiorul clădirii cu cinci etaje. Potrivit serviciilor de intervenţie, un copil în vârstă de un an a murit, iar patru persoane se află în stare gravă. Alte cel puţin zece persoane sunt rănite uşor, citează Mediafax.ro.

Incendiul a izbucnit la primul etaj, apoi s-a răspândit în doar câteva minute. Evacuarea locatarilor s-a desfăşurat cu dificultate, întrucât clădirea nu este prevăzută cu lift, fiind veche de peste 100 de ani.

2h6a7600_153116496

Primarul metropolei americane a decis ca o şcoală din apropiere să-i adăpostească pe cei evacuaţi din clădirea din cartierul Bronx.

Nu există deocamdată informaţii despre cauza producerii incendiului. Pompierii au securizat zona, urmând a fi demarată o investigaţie.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img