Incendii în Capitală și la Cahul // O femeie a ajuns la spital, iar un bărbat a decedat

pompier

Salvatorii au fost alertați ieri să intervină la stingerea a două incendii.

Primul caz a avut loc într-un apartament de pe str. Armenească din Capitală. Incendiul s-a produs la balconul unei locuințe de la etajul trei. La ora 13.33 minute pompierii au fost alertați pentru a interveni la fața locului. Ajunși salvatorii au reușit localizarea arderii fără ca acesta să obțină răspândire. În urma incendiului a fost afectat balconul și parțial o încăpere, iar o femeie în vârstă de 87 ani a fost transportată la spital în stare de șoc cu intoxicație ușoară. Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Un alt incendiu a avut loc în localitatea Spicoasa, raionul Cahul. Proprietarul în vârstă de 58 de ani a decedat, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Arderea a afectat doar lenjeria de pat, iar bărbatul a fost găsit de săteni la podea. Toate circumstanțele acestui caz sunt investigate, o versiune inițială înaintă de specialiștii IGSU este imprudența în timpul fumatului.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează că nerespectarea regulilor antiincendiare poate provoca incendii cu urmări fatale. De la începutul anului 2017 în Republica Moldova au avut loc 1600 incendii în care au decedat 82 de persoane.

You may also like

Comments are closed.

By