Executivul a numit doi secretari generali adjuncți ai Guvernului și șase secretari de stat în cadrul ministerelor

filip

Guvernul a aprobat în cadrul ședinței de astăzi numirea a doi secretari generali adjuncți ai Guvernului și a șase secretari de stat în cadrul a cinci ministere.

Astfel, în funcțiile de secretar general adjunct ai Guvernului au fost aprobate candidaturile lui Adrian Ermurachi și a lui Mihail Casapu.

Totodată, la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, în funcția de secretar de stat în domeniul afaceri consulare și drept internațional a fost numită Carolina Perebinos, iar la Ministerul Finanțelor, în funcția de secretar de stat în domeniul bunei guvernări, control financiar public intern, contencios, active ale statului, achiziții publice și reglementare a sectorului financiar – Viorica Pricop.

La Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului au fost numiți doi secretari de stat: în domeniul politicilor și produselor de origine vegetală – Vasile Luca, iar în domeniul protecției mediului și resurselor naturale – Valentina Țapiș.

De asemenea, Dumitru Mînzărari va fi secretar de stat în domeniul politicii de apărare și cooperare internațională în cadrul Ministerului Apărării, iar Angela Cutasevici va fi secretar de stat în domeniul educației în cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

You may also like

Comments are closed.

By