Doi indivizi surprinși la Ciocana în momentul când se drogau

Рисунок1-2 (1)

Doi indivizi au fost surprinși de polițiști chiar în momentul când inhalau substanţe narcotice. Unul din ei a fost observat în scara unui bloc de locuit de pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana. El s-a dovedit a fi în vârstă de 24 ani şi asupra lui au fost depistate substanţe narcotice de origine vegetală. Al doilea suspect a fost surprins în scara unei case de locuit de pe strada Vadul lui Vodă, manifestând un comportament dubios. Poliţiştii au depistat la el un pacheţel cu o masă vegetală mărunţită, asemănătoare etnobotanicelor.

Ambii au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor, ce prezintă interes servciiilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, iar probele delicte au fost ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

În dependenţă de rezultate suspecţii riscă să fie cercetaţi penal şi sancţionaţi cu amenzi în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau închisoare de la 2 ani până la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By