7 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Doi concubini, o moldoveancă și un turc, impuneau tinere să se prostitueze. Au fost reținuți (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu Procuratura Capitalei au deconspirat activitatea criminală a doi concubini, care sunt cercetaţi penal şi învinuiţi de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Ea s-a dovedit a fi în vârstă de 23 ani, iar el în vârstă de 39 ani, originar din Turcia.

Conform informaţiilor documentate şi probate de către poliţişti, aceştia ar fi determinat la practicarea prostituţiei cel puţin cinci tinere din familii social-vulnerabile, cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 27 ani, originare din diverse raioane ale ţării. Victimele erau determinate şi convinse să practice prostituţia în oraşul Marmaris, Turcia, în urmă cărora figuranţii obţineau mijloace financiare.

Acţiunile criminale au avut loc pe parcursul anului 2016, când bărbatul şi-a deschis un salon de frumuseţe în oraşul Calaraşi, prin intermediul căruia ar fi racolat potenţialele victime. Totodată, concubinii identificau persoane prin intermediul reţelelor de socializare. Aceştia asigurau perfectarea tuturor actelor şi transportarea lor până la destinaţie. Actualmente bărbatul a fost anunţat în căutare, întrucât se eschivează de organele de drept, iar concubina acestuia este cercetată în stare de libertate. Este de menţionat că, dosarul penal intentat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism a fost remis în instanţa de judecată de către procurori.

Dacă vinovăţia lor va fi demonstrată în instanţă, atunci ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până la 7 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img