Directorul Pro Imobil Grup, Vlad Musteață, a fost reținut în Italia

musteata

Directorul Pro Imobil Grup, Vlad Musteață, a fost reținut în Italia și urmează să fie extrădat autorităților din Republica Moldova, după ce în luna septembrie a fost deschis pe numele său un mandat de arest pentru 30 de zile și a fost anunțat în căutare internațională. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către Viorel Tentiu, Șeful Biroului Național Central Interpol din Republica Moldova.

„Vlad Musteață a fost reținut de către autoritățile din Italia la data de 10 noiembrie 2017 în orașul Roma, iar ulterior a fost arestat pentru 40 de zile, timp în care procurorii de la Chișinău ar fi trebuit să pregătească actele prin care acesta să fie extrădat în Republica Moldova”, a precizat Tentiu.

Tentiu a mai adăugat că, cel mai probabil, Vlad Musteață urmează să fie extrădat în Republica Moldova după sărbătorile de iarnă, timp în care acesta se va afla în instituția de detenție din Roma.

Reamintim că la sfârșitul lunii august curent, procurorii PCCOCS au efectuat 17 percheziții la două sedii ale Pro Imobil Grup, în trei dintre automobilele agenților imobiliari, dar și la domiciliile acestora, în cadrul unei cauze penale pentru evaziune fiscală.

You may also like

Comments are closed.

By