Condamnat la 25 de ani de pușcărie! Și-a strangulat mama, iar cadavrul l-a încărcat în căruță și l-a aruncat în Nistru

omor

Un tânăr de 28 de ani, din raionul Criuleni, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, după ce și-a omorât cu cruzime propria mamă. Complicile acestuia a fost condamnat la 15 ani închisoare.
Procurorul a solicitat instanței de judecată ca feciorul victimei să fie condamnat la detențiune pe viață.

Crima a avut loc în noaptea de 29 spre 30 iulie 2013. Fiul femeii, de 55 de ani, împreună cu prietenul acestuia au consumat băuturi alcoolice, iar mai apoi au mers la victimă în satul Corjova raionul Criuleni, cu scopul de a o ucide. Feciorul ar fi avut anterior un conflict cu mama sa. Cu ajutorul unui obiect asemănător cu funia, au strangulat femeia, care și-a pierdut cunoștința, după care au încărcat-o într-o căruță și au transportat-o pe malul rîului Nistru din preajma satului Corjova, unde cu ajutorul unei bărci gonflabile, au dus-o la mijlocul rîului Nistru și au scufundat-o în apă.

În rezultatul unui volum impunător de acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații, efectuate de către Procurorii PCCOCS și ofițerii de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații, la 07 aprilie 2016, făptașii au fost reținuți și arestați.

Feciorul victimei anterior a mai fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de omor la 12 ani închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By