Bărbatul împușcat într-un karaoke de la Ciocana este un sportiv de performanță

Screenshot_8

Bărbatul de 40 de ani care a fost transportat aseară la spital cu o plagă la cap este un sportiv de performanță.

Este vorba despre Vladislav Gribincea care în 2009 a fost medaliat cu bronz la Campionatul mondial de kikboxing. Sportivul a participat, aseară, la gala Federaţiei Naţionale de Kickboxing Oriental din Moldova, acolo unde a avut loc incidentul. Potrivit poliţiei, un bărbat împreună cu alţi doi prieteni ar fi încercat să intre în localul în care avea loc petrecerea privată. Pentru că i s-a interzis acest lucru, individul a scos arma şi a tras în sportiv, notează Publika.md.

După incident, agresorul, originar din Capitală, a încercat să fugă din țară. Acesta, împreună cu alte două persoane, au fost oprite în jurul orei 01.00 noaptea la vama Tudora. Potrivit Poliției de Frontieră, doi tineri de 34 și 36 de ani s-au legitimat în baza documentelor moldovenești, iar o persoană de 42 de ani – în baza pașaportului eliberat de autoritățile Federației Ruse. Toți trei intenționau să ajungă în Odessa.

Screenshot_1

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar ulterior a fost plasat în arest pentru 30 de zile și riscă detenție pe viață.

Oamenii legii au depistat în automobilul cu care se deplasau și pistolul păstrat legal, cu care ar fi efectuat împuşcătura în direcţia victimei. Pentru “Favorizarea infracţiunii” a fost reținut pentru 72 de ore și amicul agresorului.

Sportivul Vladislav Gribincea se află în comă la spital, fiind operat la cap. La moment starea lui este critică, iar medicii nu ştiu care sunt şansele de viaţă ale sportivului.

foto: publika.md / video: politiacapitalei.md

You may also like

Comments are closed.

By