Accident la Bardar // Un bărbat a fost lovit mortal de un Volkswagen

images_cms-image-000017077

Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de un automobil în momentul în care traversa strada. Tragedia a avut loc în această seară, în apropiere de localitatea Bardar din raionul Ialoveni.

Potrivit martorilor oculari, bărbatul ar fi fost lovit de un automobil de model Volkswagen, iar din cauza traumatismelor grave a decedat la fața locului până la venirea ambulanței.

Potrivit Silviei Vetcu, ofițerul de presă de la IP Ialoveni, accidentul ar fi avut loc la ora 17.30, iar la fața locului oamenii legii au stabilit că un microbuz de model Volkswagen T4 la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, originar din Hîncești, a lovit mortal un pieton în vârstă de 56 de ani, originar din localitatea Cârpești, raionul Cantemir, notează today.md.

Victima ar fi traversat strada neregulamentar, pe cazul dat fiind inițiată o cauză penală conform art.264 al. 2 Cod Penal al RM.

Dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă privațiune de libertate de la 3 la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce pe un termen de până la 4 ani.

cms-image-000017078

You may also like

Comments are closed.

By