VIDEO // Trei indivizi reţinuţi de echipa mobilă 902, după ce au bătut un cetăţean străin

Рисунок1-41

Trei indivizi agresivi au fost încătușați după ce s-au luat la bătaie cu un cetăţean străin, în vârstă de 51 ani, pe o stradă de la Botanica.

Poliţia Capitalei a fost informată despre conflict în noaptea de 20 noiembrie. Indivizii bătăuși au fost escortaţi la Inspectorat pentru documentare, care s-au dovedit a fi originari din Leova, Străşeni şi Făleşti, cu vârstele cuprinse între 16 ani şi 20 ani.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală poliţiştii au constatat preliminar că, suspecţii ar fi fost implicaţi la spargerea unui magazin de telefonie mobilă, în noaptea de 19 noiembrie, de unde ar fi sustras 10 telefoane mobile şi 2 laptopuri în valoare totală de peste 33 500 lei. Momentul pătrunderii lor în magazin a fost surprins de camerele supraveghere, când aceştia ar fi deteriorat geamul cu un obiect dur.

Actualmente doi dintre ei au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar al treilea bănuit se află la libertate întrucât este minor. Poliţiştii continuă investigaţiile în vederea localizarii telefoanelor mobile, precum şi alte circumstanţe ce prezintă interes organului de urmărire penală.

Conform legislaţiei în vigoare, bănuiţii riscă să fie pedepsiţi pentru huliganism cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 27 000 lei sau închisoare de pînă la 5 ani, iar pentru comiterea infracţiunii de furt în grup riscă închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By