Un ucrainean băut a încurcat drumurile și a ajuns din neatenție pe teritoriul RM

Screenshot_8

Un cetățean ucrainean, amețit de băutură, a încurcat drumurile și din neatenție a ajuns ilegal pe teritoriul Republicii Moldova. Polițiștii de frontieră l-au prins în momentul când acesta încerca să treacă ilegal frontiera, cu scop de a reveni în țara de baștină.

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Bărbatul de 49 de ani a fost observat în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră ”Săiți”.

Ucraineanul le-a declarat polițiștilor de frontieră că a băut într-un local din satul de baștină, iar când a ieșit a încurcat drumurile și s-a deplasat într-o direcție greșită. Deoarece împrejurimile nu-i erau cunoscute, a oprit în trafic niște călători, care l-au informat că se află pe teritoriul R. Moldova. La tentativa de a reveni clandestin în țară a fost depistat de angajații Poliției de Frontieră.

Pe faptul dat, polițiștii de frontieră au întocmit proces verbal de audiere și constatare a infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, prevăzută în art.27 și art.362 al.(1) Cod Penal al RM, iar conform procedurilor, persoana a fost transmisă autorităților ucrainene pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

You may also like

Comments are closed.

By