Un taximetrist și-a băut mințile! A uitat unde și-a lăsat mașina de serviciu și s-a plâns la poliție că i-au furat-o

Screenshot_6

Incidentul a avut loc în seara zilei de 22 octombrie. Un taximetrist, de 33 ani, în stare de ebrietate, originar din raionul Dubăsari, s-a adresat după ajutor poliţiştilor sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, comunicând că i-ar fi fost răpit automobilul de model “Datsun”, care ar fi fost parcat pe strada Maria Drăgan şi aparţine unei companii de taxi din Capitală.

Ofiţerii de investigaţii au iniţat cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, stabilind alte detalii decât cele declarate de taximetrist.

Conform informaţiilor acumulate, în aceeşi zi taximetristul împreună cu un prieten ar fi servit băuturi alcoolice în oraşul Orhei, după care s-ar fi deplasat spre municipiul Chişinău, la volan aflându-se amicul său. În timpul deplasării, aceştia au fost stopaţi de către agenţii de patrulare şi documentaţi conform procedurii, iar automobilul a fost reţinut la parcarea cu plată, întrucât şoferul s-ar fi aflat în stare de ebrietate la volan. Respectiv taximetristul nu şi-ar fi amintit exact unde se află automobilul, deoarece se afla în stare de ebrietate avansată.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru declaraţii mincinoase şi riscă amendă în mărime de pînă la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani, în toate cazurile cu (sau fără) privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By