Un taximetrist drogat a lovit un pieton pe strada Muncești. Bărbatul a murit pe loc

Рисунок1-32

Un bărbat a fost lovit de un automobil care aparține unei firme de taxi. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 21.30, pe şoseaua Munceşti.

Potrivit poliției, bărbatul în vârstă de 47 ani, originar din raionul Anenii Noi, ar fi traversat neregulamentar carosabilul. În urma impactului puternic, bărbatul a decedat la fața locului.

La volanului automobilului de model “Dacia Logan” se afla un tânăr de 22 ani, care activa în calitate de taximetrist. Acesta avea un comportament neadecvat, întrucât ar fi consumat substanţe narcotice, fiind suspus ulterior unei expertize în acest sens.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

Poliţia Capitalei informează, pe parcursul ultimelor 24 de ore s-au produs 33 accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată şi alta traumatizată. Din numărul total de accidente soldate cu pagube materiale au fost sancţionaţi 17 şoferi cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei, iar un şofer a părăsit locul comiterii accidentului, care riscă fie privat de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 an până la 3 ani.

You may also like

Comments are closed.

By