Un șofer de pe ruta 120 surprins în momentul când lovește un pieton (VIDEO)

Рисунок1-1

Incidentul a avut loc în ziua de 27 octombrie, la ora 12.20, pe strada Ismail. Din imaginile surpinse de camerele de supraveghere se vede cum tânărul este lovit de un microbuz în timp ce traversează strada.

La faţa locului s-au deplasat angajaţii Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru documentarea tuturor circumstanţelor.

Poliţişii au constatat că, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 29 ani, domiciliat în Capitală, care în urma tamponării s-a ales cu fracturi multiple la picior, iar conducătorul auto s-a dovedit a fi un bărbat de 40 ani şi se afla la volanul unui microbuz de pe ruta 120.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar şoferul a fost condus la sediul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru audieri. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, iar după expirarea termenului respectiv instanţa de judecată i-a aplicat măsura de reprimare sub formă de control judiciar la domiciliu.

În prezent el este cercetat penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport şi riscă o pedeapsă cu mendă în mărime de pînă la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By