Un nou sens giratoriu a fost amenajat în Capitală (FOTO)

img (6)

Astăzi s-au finalizat lucrările de amenajare a sensului giratoriu de la intersecția străzilor Lunca Bâcului – Uzinelor și Industrială, unde au fost instalate mai multe delineatoare cu elemente reflectorizante pentru a fi deosebite mai bine benzile de circulație, anunță Inspectoratul Național de Patrulare.

Construcția nodului rutier va fluidiza traficul care face conexiunea dintre sectoarele Botanica, Ciocana și comuna Bubuieci, suburbie a capitalei.

Lucrările de construcție au demarat în vara anului curent, iar pentru construcția sensului giratoriu a fost reabilitată partea carosabilă cu aplicarea stratului de uzură pe o suprafață de 8 mii metri pătrați. De asemenea, au fost montate semnalizatoare rutiere și deliniatoarele reflectorizante de fluidizare a traficului precum și aplicat marcajul rutier.

Pentru lucrările de amenajare a sensului giratoriu la intersecția străzilor Lunca Bâcului – Uzinelor și Industrială din bugetul municipal au fost alocate 8 milioane lei, potrivit Primăriei Chișinău.

img

img (5)

img (4)

img (3)

img (2)

img (1)

1

2

3

foto: Primăria Chișinău / INP

You may also like

Comments are closed.

By