Un individ de 25 de ani a atacat două minore în stradă

Screenshot_1

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au identificat şi reţinut un individ, suspectat de comiterea unui şir de jafuri în stradă. Conform informaţiilor deţinute de poliţişti, individul ataca prin surprindere doar persoane minore. Acesta a fost încătuşat în urma unor ambuscade formate de către poliţişti, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri. El s-a dovedit a fi domiciliat în Capitală, cu vârsta de 25 ani, anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală şi speciale de investigaţii, bănuitul ar fi jefuit în stradă cel puţin două minore, deposedându-le de telefoanele mobile. Primul caz a avut loc pe strada Valea Crucii, când o minoră de 16 ani se deplasa spre şcoală a fost jefuită de telefonul mobil de model iPhone 5. A doua victimă de 15 ani ar fi fost atacată prin surprindere pe bulevardul Dacia, fiind deposedată de telefonul mobil în valoare de 2 200 lei. Ulterior, atacatorul ar fi vândut imediat telefoanele sustrase unor persoane necunoscute.

Actualmente bănuitul este cercetat penal pentru jaf şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 850 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By