Un BMW X5, reținut în punctul de trecere Leușeni (FOTO)

Screenshot_4

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni au depistat nereguli asupra unui mijloc de transport, care urma să intre pe teritoriul Republicii Moldova. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 8 noiembrie.

La volanul unui BMW X5 înmatriculat în Anglia se afla un moldovean de 37 de ani. În cadrul controlului de frontieră s-a constatat că numărul certificatului de înmatriculare nu aparține mijlocului de transport.

În urma verificărilor minuțioase a automobilului, polițiștii de frontieră au constatat că numărul de identificare de pe caroseria mașinii, lipsește. Șoferul a declarat că nu cunoaște despre cele depistate, precum că în luna iulie a făcut schimb de mașini cu un cetățean englez. Mai mult, moldoveanul afirmă că mijlocul de transport a fost verificat de Compania Driver Vehicle Licensing Agency (DVLA) din Marea Britanie.

Cazul urmează să fie stabilit în vederea elucidării tuturor circumstanțelor de către ofițerii de investigații. Autoturismul a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere Leușeni, până la finalizarea cercetărilor, iar moldoveanului i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat.

Screenshot_5

Screenshot_3

You may also like

Comments are closed.

By