Un avion de pasageri s-a PRĂBUȘIT în Habarovsk. Singurul supravieţuitor este un copil

5a0bc869370f2cd70f8b4567

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în timp ce executa manevrele de aterizare pe un aeroport din Ţinutul Habarovsk, Orientul îndepărtat rus, au anunţat serviciile de urgenţă. Cel puţin şapte persoane şi-au pierdut viaţa şi doar un singur pasager, un copil, a supravieţuit, citează RTV.net.

Un avion bimotor de tip Let L-410, care decolase din oraşul Habarovsk, s-a prăbuşit la circa doi kilometri de aeroportul localităţii Nelkan, potrivit agenţiei de ştiri Tass.

Potrivit autorităţilor ruse, la bordul aparatului se aflau șapte persoane: doi membri ai echipajului și cinci pasageri, scrie life.ru. Singurul supravieţuitor, o fetiță de 3 ani, a fost spitalizată în stare gravă, a declarat un oficial din cadrul Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Rusia.

Primele informaţii privind accidentul aviatic au apărut, astăzi, în jurul orei locale 13.30. Un angajat al Aeroportului ar fi văzut cum s-a prăbușit avionul.

Printre versiunile preliminare se numără: condițiile meteo nefavorabile, o defecțiune tehnică sau eroare umană. Potrivit agenției TASS, aeronava era nouă și într-o stare tehnică perfectă.

You may also like

Comments are closed.

By