Trei polițiști și un infractor, implicați într-un accident rutier lângă Sângera

politia

Trei angajați ai Inspectoratului de Poliție Bender, dar și un infractor, au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce automobilul cu care se deplasau a fost lovit violent de un TIR. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri la ieșirea din Capitală, în apropiere de localitatea Sîngera.

Martorii oculari susțin că accidentul a avut loc între un TIR și un automobil de model Skoda Fabia, iar la fața locului au intervenit trei ambulanțe și mai multe echipaje de poliție.

Gheorghe Cavcaliuc, șeful-adjunct al IGP, a declarat pentru Today.MD că în automobilul de model Skoda s-ar fi aflat trei angajați ai IP Bender, care se întorceau la Bender după ce au efectuată o operațiune de reținere a unei persoane în Capitală.

„Polițiștii se deplasau cu automobilul de model Skoda, când șoferul unui TIR nu le-a cedat trecerea și a lovit violent automobilul. În urma impactului, polițiștii, dar și infractorul reținut, s-au ales cu diverse traumatisme”, precizat Cavcaliuc.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat.

imagine simbol

You may also like

Comments are closed.

By