Tragedia de la Verejeni // Băiatul de 7 ani „scăpat” în fântănă nu a murit înecat. Ce spune expertiza

23621645_1885968504765264_5594596648499436768_n

Expertiza medico-legală a arătat că băiatul de şapte ani din satul Verejeni, raionul Telenești, împușcat de prietenul său de 14 ani, a murit din cauza rănii provocate de arma de vânătoare şi nu s-a stins înecat în fântână.

Potrivit poliţiei, adolescentul de 14 de ani şi amicul său cu şapte ani mai mic s-au jucat cu arma de vânătoare. La un moment dat, suspectul ar fi luat-o în mâini, pentru a o pune în safeu, atunci el ar fi apăsat din greşeală pe trăgaci şi l-ar fi rănit pe prietenul său în regiunea umărului stâng.

„Conform raportului medicului-legist, moartea a survenit în urma hemoragiei ca rezultat a leziunilor corporale provocate cu arma de foc”, a declarat şeful IP Teleneşti, Alexei Vrăjitoru.

Suspectul a declarat oamenilor legii că şi-a luat în braţe prietenul rănit şi l-a adus la fântână. În timp ce-l spăla, acesta susţine că l-a scăpat în puţ.

„Suspectul minor fiind interogat a comunicat că nu a alertat imediat poliţia sau părinţii deoarece purta frica asupra celor întâmplate. Ca mai târziu să se destăinuie unei rude apropiate”, a spus şeful IP Teleneşt, Alexei Vrăjitoru.

Atât băiatul de 14 ani, suspectat de omor din imprudenţă, cât şi tatăl său, bănuit de păstrarea neglijentă a armei, au fost reţinuţi pentru 72 de ore.

Amintim că tragedia a avut loc sâmbătă. Băiatul de 7 ani a plecat să se joace la prietenul său şi nu s-a mai întors. Familia a alertat poliția pentru a-l căuta, fiind descoperit a doua zi într-o fântână.

Screenshot_2

Screenshot_7

Părinţii victimei mai au un băiat de opt ani. Iar tatăl acestora munceşte în Anglia.

sursa: publika.md

You may also like

Comments are closed.

By