Silvia Radu către angajații Primăriei Chișinău: Cine nu vrea să lucreze, pleacă acasă

silvia radu

Noul primar general interimar al Capitalei, Silvia Radu, s-a arătat nemulțumită de activitatea angajaților Primăriei Chișinău. În cadrul primei ședințe pe care a condus-o de la numirea în funcție, Silvia Radu a venit cu un mesaj dur către subalterni, cerându-le să se mobilizeze, iar dacă nu doresc să muncească, sunt liberi să plece.

„Situația e așa cum o văd cetățenii, situație degringoladă. Sunt probleme legate de organigramă. Cine nu vrea să lucreze, pleacă acasă și lasă locul pentru cei ce vor să lucreze pentru interesele oamenilor. Nu mă interesează ce simpatii politice aveți și nici ce carnete politice aveți în buzunare. Nu este o declarație de război față de voi, ci una de mobilizare”, a declarat Radu.

Silvia Radu a mai menționat că unii angajați ai Primăriei refuză să-i prezinte complet informațiile și că nu sunt deschiși spre comunicare și conlucrare.

„Consider că este necesar astăzi să tragem o linie roșie. Eu nu voi mai reveni la acest mesaj, nu voi ruga pe nimeni să lucreze. Cine nu vrea să lucreze – să lase locul altei persoane”, a spus Silvia Radu.

În cadrul ședinței de astăzi, primarul interimar a mai solicitat ca toate subdiviziunile Primăriei să publice online raportul de cheltuieli.

You may also like

Comments are closed.

By