Recidivist periculos încătuşat în plină stradă de poliţişti // VIDEO

Screenshot_1

Un individ în vârstă de 28 ani, originar din raionul Calaraşi, a fost imobilizat şi încătuşat de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana, în timp mergea pe stradă. Acesta este bănuit de comiterea în serie a atacurilor tâlhăreşti pe timp de noapte, în ascensoarele caselor de locuit din sectoarele Râşcani şi Ciocana. Este de menţionat că individul s-a eliberat recent din puşcărie, unde şi-a ispăşit pedeapsa timp de 6 ani pentru infracţiuni similare.

Potrivit informaţiilor acumulate în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, bănuitul ar fi comis cel puţin 5 atacuri tâlhăreşti, în urma cărora au avut de pătimit femei cu vârstele cuprinse între 32 ani şi 43 ani. Astfel pe parcursul lunilor octombrie – noiembrie curent, acesta îşi urmărea victimele până în ascensor, unde o le ameninţa cu un cuţit, deposedându-le de genţile personale, în care se aflau bani, telefoane mobile şi alte bunuri de preţ. Imediat după atac bănuitul luat tot geantă apoi o arunca pe acoperişul scării de la bloc. Persoanele care au avut de pătimit, sunt solicitate să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie teritorial pentru a depune cereri în acest sens.

Actualmente bănuitul este reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru tâlhărie. El riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de la 8 ani până la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By