”Războiul telefonic” închis! Legătura telefonică directă între ambele maluri ale Nistrului va fi reluată în curând

tiraspol

Legătura telefonică directă între ambele maluri ale Nistrului va fi reluată în curând. O decizie protocolară dintre Chișinău și Tiraspol în acest sens a fost semnată astăzi de către reprezentanții politici ai părților, Gheorghe Bălan și Vitali Ignatiev. Astfel se pune capăt ”războiului telefonic” între cele două maluri ale Nistrului, care datează din 2004, notează evenimentul.md.

”Sperăm că odată cu semnarea acestui document, specialiștii noștri tehnici, având viziunea comună, vor crea condițiile necesare pentru eliminarea restricțiilor și să fie oferite servicii calitative de comunicație populației”, a spus șeful departamentului de externe de la Tiraspol, Vitali Ignatiev.

Vicepremierul pentru Reintegrare, Gheorghe Bălan, a precizat că tarifele aplicate pentru aceste convorbiri vor fi similare cu cele naționale.

”Când vorbim despre restabilirea legăturii telefonice mobile și fixe dintre ambele maluri ale Nistrului aici va urma lucrul experților din domeniul telecomunicațiilor. Va fi implicată și autoritatea de reglementare, care se ocupă de tarife și calitatea legăturii telefonice”, a mai spus Bălan.

You may also like

Comments are closed.

By