PDM invită la boicotarea referendumului: Cetățenii au dreptate să fie nemulțumiți de distracția din Primăria Chișinău, dar nu trebuie să o dea pe mâna PSRM

no-referendum

Partidul Democrat din Moldova își reafirmă dezaprobarea față de inițierea referendumului privind demiterea Primarului Municipiului Chișinău și cheamă locuitorii capitalei să boicoteze plebiscitul de la care vor avea de câștigat doar socialiștii.

”Deși situația din capitală este una care impune schimbări majore, iar nemulțumirea cetățenilor față de cum arată orașul este total justificată, considerăm că modul în care a fost inițiat acest referendum nu vizează în nici un fel interesul cetățenilor, dar strict interesul PSRM”, se menționează într-un comunicat al PDM.

Potrivit PD, acest referendum este doar un prilej pentru socialiști ca să se promoveze electoral și să pună mâna pe Primăria Chișinău.

”De ani de zile PSRM blochează activitatea Consiliului Municipal Chișinău din interese strict politice, atitudine care arată că acest partid nu a fost și nu este interesat de ceea ce se întâmplă în oraș, dar este foarte interesat să-și subordoneze politic Primăria.

Prin referendumul care va avea loc duminică, PSRM încearcă să întindă o capcană cetățenilor din Chișinău și partidelor de dreapta, să ne atragă pe toți într-un joc politic în urma căruia ei să pună mâna pe Primăria Chișinău”, se mai arată în comunicat.

You may also like

Comments are closed.

By