12 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

O tânără din Capitală a ajuns la reanimare, după ce a fost tamponată de un taximetrist

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

O tânără a fost lovită de un taximetrist pe bulevardul Cantemir din Capitală. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 20.00.

Potrivit poliției, victima este originară din Chișinău, în vârstă de 24 ani. După impact fata a fost transportată în stare gravă la spital, fiind internată în secţia de reanimare.

La volanul automobilului de model “Dacia”, ce aparţine unei companii de taxi, se afla un bărbat de 43 ani, domiciliat în Capitală, care ar fi recunoscut circumstanţele producerii accidentului.

El a declarat că nu a observat victima în momentul când traversa pe trecerea de pietoni, din cauza condiţiilor climaterice. Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, care prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 ani până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport de până la 4 ani.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore în municipiul Chişinău s-au produs 68 de accidente rutiere soldate cu 9 persoane traumate, dintre care 3 conducători auto au părăsit locul comiterii accidentului. Aceştia urmează a fi identificaţi şi sancţionaţi cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani. Din numărul total de accidente înregistrate soldate cu pagube materiale, au fost sancţionaţi 35 şoferi cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei şi puncte de penalizare aplicate total – 175.

Poliţia Capitalei avertizează toţi conducătorii auto, să respecte regulile de circulaţie rutieră, întrucât condiţiile climaterice reduc considerabil vizibilitatea în trafic.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img