12 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

O minoră din Ialoveni, bătută și dezbrăcată de un grup de tineri. Șase persoane, reținute (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

O adolescentă de 16 ani a fost bătută de un grup de persoane. Cazul a avut loc în satul Cărbuna, Ialoveni, în noaptea de 24 spre 25 octombrie, poliția fiind sesizată la 4 noiembrie de un cetățean care a expediat un material video cu incidentul.

Potrivit poliției, fata a fost bătută, agresată verbal, dezbrăcată și, posibil, violată în grădinița din sat.

„La data de 4.11.2017 a fost înregistrat raportul de autosesizare parvenit de la IP Buiucani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în privința unei informații, recepționate la aceeași dată de la o persoană, referitor la faptul că o minoră de 17 ani ar fi fost agresată fizic de mai multe persoane de gen feminin și masculin și posibil violată, într-o încăpere a grădiniței de copii aflate în reparație din satul Cărbuna, raionul Ialoveni”, a declarat șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, pentru Telegraph.md.

Fata ar fi fost maltratată și umilită din cauza unor bijuterii pe care aceasta le-ar fi furat. În imagini, minora plânge și spune că nu a luat nimic.

În urma investigațiilor IP Ialoveni și a Inspectoratului Național de Investigații au fost reținute cinci persoane, patru bărbați cu vârsta cuprinsă între 20 și 27 de ani, originari din Ialoveni, Cantemir, Călărași și o tânără de 18 ani, din Ocnița.

UPDATE // Încă o persoană a fost reținută în cazul violenței comise asupra minorei de 16 ani. Aceasta este o tânără de 20 de ani, din raionul Ocnița. În total fiind reținute șase persoane.

Poliția a solicitat intervenția specializată și calificată a Centrului Internațional ”La Strada”, pentru a acorda minorei asistența psihologică și juridică necesară. La moment, continuă acțiunile de urmărire penală pe acest caz.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img