O mamă din Nisporeni și-a lăsat cei patru copii singuri acasă și dusă a fost zile la rând. Femeia a fost găsită la un pahar. Cum explică Natașa // VIDEO

Screenshot_2

Mama celor patru copii abandonați din Nisporeni a fost găsită. Femeia de 30 de ani a fost reținută, în după-amiază zilei de ieri, chiar în momentul în care ciocnea un pahar cu vin pentru sănătate. Era la un consătean acasă, iar când i-a văzut pe oamenii legii, s-a ascuns sub pat, potrivit Impact TV.

Spune că a mers la gazdă ca să-și cumpere o sticlă cu vin, iar acesta s-a oferit să o servească cu un păhărel pentru a-i merge ziua mai bine și pentru a uita de nevoi.

Natașa, așa îi spune femeii, declară că nu și-a abandonat copiii, ci că a mers la muncă, iar seara, când s-a întors, nu i-a mai găsit. Copiii, însă, afirmă că nu au văzut-o de două săptămâni. Deși spune că-i pare rău, aceasta nu a depus efort să-i caute, simțindu-se ușurată de povara copiiilor pentru că, spune ea, nu are cu ce-i întreține. Natașa dă vina pe autorități care-i alocă lunar doar 540 de lei. Nici soțul nu o mai ajută, fiind plecat la muncă peste hotare.

Menționăm că, femeia și-a lăsat cei patru copii acasă, fără supraveghere, cu un sac de cartofi şi varză şi fără niciun ban. Este vorba despre două fete de 8 și 12 ani și doi băieți: unul de 10 ani și altul de 8 luni.
După două săptămâni, angajații de la asistența socială l-au găsit pe bebeluș murdar, plin de răni și cu scutecele neschimbate de câteva zile. Micuţul şi sora lui de 8 ani au fost internați în Secția Pediatrie din Spitalul Raional Nisporeni.

sursa video: Impact TV, Publika TV

You may also like

Comments are closed.

By