O femeie a fost atacată și jefuită pe o stradă din sectorul Râșcani

Screenshot_1

O locuitoare a Capitalei în vârstă de 28 ani a fost jefuită de un necunoscut, în timp ce se deplasa spre domiciliu pe strada N. Dimo din sectorul Râşcani. Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 23.30, pe o porţiune de stradă mai puţin iluminată, iar victima imediat a solicitat ajutorul poliţiştilor. În cadrul investigaţiilor s-a constatat că, individul ar fi atacat-o prin suprindere şi ar fi deposedat-o de geanta personală, în care se aflau bani, telefon mobil şi bunuri materiale în valoare de aproximaiv 9 000 lei.

Bănuitul a fost identificat ulterior şi încătuşat într-un parc din sectorul Râşcani al Capitalei, fiind escortat la Inspectorat, unde şi-ar fi recunoscut complicitatea. El s-a dovedit a fi în vârstă de 22 ani şi este originar din Chişinău. În cadrul acţiunilor procesual-penale bănuitul ar fi fost recunoscut de către victimă, iar banii sustraşi ar fi fost cheltuiţi şi bunurile materiale vândute.

Actualmente atacatorul este cercetat penal pentru jaf şi este suspectat că ar mai fi comis infracţiuni similare pe teritoriul Capitalei. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By