Noi detalii despre incendiul din satul Danu // Femeia a uitat aragazul aprins și erau băuți

23559542_1881263645235750_2589994242823915016_n

Părinții celor trei copii care au ars ieri de vii în locuința acestora din satul Danu, Glodeni, sunt cercetați penal pentru omor din imprudență. Aceştia nu au întreprins măsuri pentru a-şi salva copiii.

Poliţiştii l-au reţinut pe tatăl minorilor pentru 72 de ore, iar mama copiilor a fost plasată într-un centru de reabilitare psihologică şi se află acum sub supravegherea specialiștilor, potrivit Publika.md.

Totodată, expertiza a stabilit că cei doi erau în stare de ebrietate în momentul tragediei.
Femeia a povestit că a pornit aragazul, s-a culcat lângă mezinul familiei şi a adormit. Anterior, ea declara că se afla afară și spăla un cărucior, iar soțul dormea în casă alături de copii. Circumstanțele exacte urmează a fi stabilite.

Astăzi, Laboratorul Experimental Antiincendiar al IGSU a înaintat câteva versiuni preliminare: încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea aragazului, încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit, incendiere intenționată, și scurtcircuit.

Poliția mai spune că bărbatul a fost anterior condamnat pentru omor. El şi-a ucis cumnatul, l-a îngropat în subsolul locuinţei şi a trăit cu mortul în casă timp de şase luni, mai scrie Publika.

Amintim că incendiul a izbucnit în noaptea zilei de ieri. Trei copii au ars de vii în locuință.

video: dse.md

You may also like

Comments are closed.

By