Năstase, luat în derâdere de Mihai Ghimpu: O să ajungă primar general al Capitalei, când o să ajung şi eu preşedintele Buretiei

Screenshot_10

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, îl suspectează pe liderul Platformei DA, Andrei Năstase, de faptul că ar vrea cu orice preţ să ajungă prmar de Chişinău, aliindu-se cu socialiștii și alte forţe antieuropene. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Important, de la TVC 21.

„Cu cine au umblat ei pe străzile Chişinăului? Cu cine au blocat ei Parlamentul, atunci când noi am salvat republica, să nu vină la putere paridele pro-ruse? Nu erau împreună pe scenă? Cine a organizat mitingul cu o săptămână înainte de alegerile locale din 2015, când noi ne gândeam cine o devină primar al Capitalei, Zinaida Greceanîi sau Dorin Chirtoacă?”, s-a întrebat Ghimpu.

„Andrei Năstase s-a îmbătat la fel ca şi Dodon. Crede că o să ajungă primar de Chişinău. O să ajungă primar general al Capitalei, când o să ajung şi eu preşedintele Buretiei sau Ceceniei”, a mai declarat Mihai Ghimpu.

Liderul PL la criticat şi pe actualul şef al statului, Igor Dodon, acuzându-l de faptul că nu a făcut nimic în funcția de președinte.

„Care președinte? El este un clovn, un om care nu conștientizează în ce funcție a ajuns”, a mai spus Ghimpu.

sursa: mesaj.md

You may also like

Comments are closed.

By