Mai mulți consumatori de droguri, prinși în flagrant la Ciocana și Buiucani

Рисунок1-44

Pe parcursul ultimelor două zile, echipele mobile ale Batalionului Reacţionare Operativă (902) din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut în flagrant delict şi documentat mai mulţi indivizi, consumând substanţe narcotice în locuri publice.

Poliţiştii au depistat un individ de 31 ani în scara unui bloc de locuit din strada Alecu Russo, unde ar fi consumat substanţe narcotice. Asupra lui s-a depistat un dispozitiv din plastic confecţionat artizanal, precum şi un pacheţel unde se afla o substanţă vegetală fărămiţată.

Alţi doi au fost surprinşi în orgada unei case de locuit din sectorul Ciocana, având un comportament suspect, care s-au dovedit a fi cu vârstele de 32 ani şi respectiv 43 ani. În urma discuţiilor cu ei, poliţiştii au depistat câteva pacheţele cu marihuană.

Iar în sectorul Buiucani a fost depistat un bărbat într-un automobil, în vârstă de 34 ani aparent în stare de ebrietate narcotică, fiind depistat pe bancheta din faţă un pacheţel din hârtie şi un dispozitiv destinat consumului de stupefiante.

În toate cazurile au fost solicitate grupele operative din cadrul Inspectoratelor teritoriale, iar probele delicte fiind sigilate conform procedurii şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. În dependenţă de rezultatele expertizelor suspecţii riscă amenzi în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By