Lumea teatrului românesc, în doliu! A murit actrița Stela Popescu

stela-popescu

Actriţa de teatru, televiziune şi film, Stela Popescu a murit joi după-amiază în locuința ei, la vârsta de 81 de ani. Apelul la 112 a fost primit la ora 15:32. Salvatorii au ajuns la fața locului după doar 8 minute, însă tot ce au putut să facă e să constate decesul.

Stela Popescu a fost găsită în holul casei din București de către fiica ei adoptivă, Ioana Maximilian. Actrița suferise un stop cardiorespirator.

Totodată, există suspiciunea că actrița a alunecat și s-a lovit cu capul de podea. Nu s-au efectuat manevre de resuscitare, pentru că era deja decedată de câteva ore, scrie libertatea.ro.

casa-stela-popescu

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul actriţei Stela Popescu, trupul neînsufleţit al acesteia fiind ridicat şi dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, notează realitatea.net.

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, alături de soțul ei, Puiu Maximilian, decedat în urmă cu 17 ani.

Stela Popescu s-a născut în Slobozia-Hodorogea, raionul Orhei, Basarabia. În 1940, tatăl ei este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov.

Și-a dedicat întreaga viaţă teatrului şi filmului, fiind una dintre cele mai iubite actrițe de comedie din România. A făcut cupluri celebre pe scenă cu Ștefan Bănică Senior și Alexandru Arșinel.

You may also like

Comments are closed.

By