Luchianiuc: Sper că Silvia Radu va călca tot mai puțin în greblele liberale și le va băga capcane acestor căpcăuni care se numesc unioniști

silvia radu.jpg5.jpg

Orice acțiune a primarului general interimar al Capitalei, Silvia Radu, este urmărită cu atenție de liberali, care nu scapă ocazia să mediatizeze, așa cum le convine, fiecare greșeală făcută de edil. Constatarea îi aparține bloggerului Eugen Luchianiuc, care explică și interesul PL-ul pentru activitatea Silviei Radu. Răspunsul e simplu – banii.

”Mihai Ghimpu are grație primăriei rulaje de miliarde. Da voi știați că Mihai Ghimpu și Silvia Radu au apartament la același etaj? Unul dintre cele mai bune exemple este Gamrețchi, care are deja avion mic privat și-și construiește o casă de milioane. Un exemplu ar fi și primatul general, dar el și-a pierdut banii pe ”jurnaliste” și cazinouri. Puteți vedea și cazurile așa-numiților consilieri liberali Topală (șeful de la Căile Ferate) și Nastas (șeful pe cariere din Moldova). Și cazuri și scheme sunt foarte multe”
, scrie Luchianiuc.

În opinia lui, scopul primordial al Silviei Radu, la momentul actual, este deconspirarea schemelor din Primăria Chișinău prin intermediul cărora se scurg banii spre oficiul de pe Nicolae Iorga (sediul PL), arendat cu bănuți de la Primăria Chișinău.

”Tare sper că Dna Radu va călca tot mai puțin în greblele liberale și le va băga capcane acestor căpcăuni care se numesc unioniști”, mai scrie Luchianiuc.

You may also like

Comments are closed.

By