Locuitori ai Capitalei, în audiență la primar. Oamenii au spus ce îi doare și au cerut ajutorul Silviei Radu

img (1)

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a primit astăzi mai mulţi cetăţeni în audienţă.

Problemele abordate de cetăţenii veniţi în audienţă la primarul general au vizat diferite domenii, cum ar fi: eliberarea documentației de urbanism, conflictele între vecini, acordarea spaţiilor pentru activitatea agenților economici, gestionarea fondului locativ, privatizarea apartamentelor de către veteranii luptelor de pe Nistru și persoanele intern deplasate etc.
Precizăm că primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, primește în audienţă cetăţenii de 2 ori pe lună, în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 – 12.00.

Silvia Radu i-a îndemnat să depună petiții, iar Primăria urmează să le studieze și să se implice în rezolvarea problemelor. Primarul a subliniat că dacă de anumite probleme se fac vinovați funcționarii primăriei, se va lua atitudine față de aceștia la ședința Comisiei de disciplină a municipiului Chișinău și vor fi luate măsuri pentru urgentarea soluționării problemelor enunţate.

img

Pentru înscrierea în audienţă la primarul general interimar sau viceprimari, cetăţenii urmează să se adreseze Direcţiei corespondenţă, petiţii şi audienţă (bir.13) a Primăriei municipiului Chişinău.

Primarul general interimar primește în audienţă cetăţenii de 2 ori pe lună, în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 – 12.00.

Viceprimarul de Chişinău, Nistor Grozavu – în fiecare zi de luni, între orele 13.00 – 15.00;

Viceprimarul municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu – în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 – 12.00.

You may also like

Comments are closed.

By