Liderul PD comentează declarațiile killerului Proca și aberațiile „experților” Maia Sandu și Igor Dodon

Screenshot_5

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a comentat declarațiile killerului Vitalie Proca, difuzate săptămâna trecută la Jurnal TV, în care acesta îl acuză că a comandat asasinarea bancherului rus, Gherman Gorbunțov. Plahotniuc califică „filmul” drept un scenariu fals și murdar.

„Săptămâna trecută opinia publică a auzit ce spune un criminal ordinar condamnat la 21 de ani în România, apoi cum psihanalizează Maia Sandu spusele criminalului și împărtășește poziția acestuia, apoi un alt expert în interpretarea vorbelor criminalilor, Igor Dodon, a completat-o pe Maia Sandu cu o abordare filosofică și, în final, o parte a presei, care se autointitulează presa liberă, a susținut spusele acestui ucigaș de parcă ar fi participat direct la tot ce a declarat interlopul.

Regizorii acestui episod murdar, acești „curajoși”, care se ascund după hotarele țării, au ajuns total lipsiți de imaginație și fabrică diferite scenarii. Din istoria Partidului Democrat cunosc că, oponenții au lovit în partid când a fost puternic și l-au ignorat când partidul nici nu a intrat în Parlamen. Așa că vom avea grijă ca concurenții noștri să aibă tot timpul ocupații. Restul trebuie să lămurească timpul și instituțiile de drept atât la regizorii acestui scenariu fals, cât și la cei care l-au promovat”.

Amintim că interlopul Proca a declarat în interviu că Vlad Plahotniuc ar fi comandat omorul lui Gorbunțov la Londra. De cealaltă parte, victima asasinatului, Gherman Gorbunțov, spune că, de fapt, Renato Usatîi l-ar fi plătit pe Proca să facă acele mărturii ca să arunce vina pe alt comanditar al tentativei de omor de care usatîi este acuzat.

You may also like

Comments are closed.

By