Indivizi încătuşaţi de poliţişti, pentru furt şi păstrare de droguri

Рисунок1-53

Un individ în vârstă de 20 ani a fost reţinut în flagrant delict de un echipaj la Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în momentul pătrunderii într-un automobil, parcat pe o stradă din comuna Stăuceni.

Acesta intenţiona să fugă de la locul faptei cu o automagnetolă şi două telefoane mobile, fiind reţinut şi escortat la Inspectorat pentru documentare. Conform legii penale în vigoare bănuitul este cercetat pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

Alţii doi au fost observaţi la intersecţia străzilor G.Grosu şi Frumoasa, manifestând un comportament dubios și care ar fi încercat să se ascundă de echipajul mobil 902. Aceştia s-au dovedit a fi cu vârstele de 18 ani şi respectiv 20 ani, având asupra lor nişte pacheţele cu o substanţă vegetală fărămiţată, asemănătoare cânepei.

Probele delicte au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Suspecţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 8 000 lei la 14 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 150 de ore sau închisoare de pînă la 1 an.

You may also like

Comments are closed.

By