Incendiu la Buiucani // Un bărbat a fost preluat de 903 după ce s-a intoxicat cu fum

pompieri

În această dimineață pompierii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu în sectorul Buiucani al capitalei. Conform primelor informații o construcție auxiliară a fost cuprinsă de flăcări pe str. Vasile Lupu nr.36. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 04.43 minute, fiind îndreptate două autospeciale de intervenție.

Ajunși la destinație pompierii au stabilit că arderea a afectat construcția, iar o persoană în vârstă de 46 de ani a suportat intoxicații în urma inhalării produselor de ardere.

Salvatorii au reușit lichidarea incendiului fără ca acesta să obțină răspândire, iar bărbatul a fost preluat pentru îngrijiri medicale de Serviciul 903. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor și să nu lase surse de aprindere fără supraveghere.

Conform datelor IGSU de la începutul anului 2017 în țara noastră s-au produs 1344 incendii în care și-au pierdut viața 59 de persoane inclusiv 4 copii.

You may also like

Comments are closed.

By