Incendiu devastator într-un hotel din Batumi. Cel puțin 12 morți și 10 răniți

images

Cel puţin 12 oameni au murit şi alți cel puţin 10 au fost răniți într-un incendiu produs la un hotel de lux din staţiunea balneară georgiană Batumi, la Marea Neagră.

Incendiul s-a produs vineri seara, la unul dintre cele mai mari hoteluri cu cazino din stațiune, informează AFP, preluată de Agerpres. 

„Doisprezece oameni au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon” în incendiul din Leogrand, un hotel de 22 de etaje, a declarat pentru presă ministrul sănătăţii din regiune, Zaal Mikeladze.

„Zece persoane au fost spitalizate, majoritatea pentru că au inhalat fum. Toate aceste persoane sunt într-o stare staţionară”, a adăugat el. 

Printre răniți se află trei cetăţeni turci şi un israelian, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Batumi, Kaha Sihradze, la postul Palitra News TV.  „Şaisprezece camioane şi sute de pompieri au combătut incendiul (…) în prezent stins”, a anunţat Ministerul regional de Interne într-un comunicat, precizând că „fumul dens a făcut dificilă evacuarea” clienţilor hotelului.

You may also like

Comments are closed.

By