Gorbunțov, mesaj pentru Usatîi: Fii bărbat! Să mergem la Procuratură, vom demonstra cine și ce asasinat a pus la cale

Screenshot_9

Bancherul Gherman Gorbunțov îl îndeamnă pe liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, aflat la Moscova, să vină în Moldova și să meargă împreună la Procuratură. Gorbunțov a venit la Chișinău din Marea Britanie și a fost audiat de anchetatori în mai multe dosare, inclusiv în cel în care Usatîi este suspectat că a pus la cale atacul asupra bancherului. Invitația a fost lansată într-un interviu oferit pentru Publika TV.

”Vino și tu. Să mergem la Procuratură și ne vom apăra drepturile. O să te aștept. Cât se mai poate? Mai ales că ești politician, te așteaptă oamenii pe care i-ai mințit, fugind ca o fată fricoasă. Fii bărbat, urcă în avion și vino. Vom merge împreună la procuratură, vom demonstra cine și ce asasinat a pus la cale. Cine e vinovat – va merge la închisoare. E o invitație simplă”, spus Gherman Gorbunțov.

Bancherul crede că ambițiile politice ale lui Usatîi nu au șanse de realizare și asta din cauza bagajului criminal pe care îl are.

”Văd un simplu bandit, un ucigaș, un hoț care se vrea în politică, dar nu prea îi reușește. Și asta pentru că politica și latura criminală nu trebuie să conviețuiască, așa cum, din fericire, și se întâmplă aici”, a mai spus Gherman Gorbunțov.

You may also like

Comments are closed.

By